‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Agenda
  • 12 - 17 maart: Week van Zorg en Welzijn 2018

12 - 17 maart: Week van Zorg en Welzijn 2018

12 - 17 maart: Week van Zorg en Welzijn 2018

Kijkje achter de schermen

Meer dan 1300 zorg- en welzijnsorganisaties in heel Nederland doen mee aan de Week van Zorg en Welzijn 2018 en geven een kijkje achter de schermen. Deelnemende organisaties hebben gedurende de hele week (12 t/m 17 maart) rondleidingen, demonstraties, workshops en presentaties georganiseerd. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het verpleeghuis om de hoek of in een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt. Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang, noem het maar op, alles is te zien! 

Deelnemers Zorgpact

Een selectie van activiteiten de innovators uit de regio´s en de kopgroep van het Zorgpact organiseren zie je hieronder:

Bezoek voor meer deelnemers en activiteiten de officiële website van de Week van Zorg en Welzijn.

Heel Holland Zorgt op SBS6

Heel Holland Zorgt is een kort programma waarin de ontwikkelingen en het werk in de zorg op een toegankelijke en optimistische manier worden vertoond. BN’ers stappen voor even uit hun dagelijks leven en lopen een dag mee met professionals in de zorg. 

Dit jaar gaan Maarten van der Weijden, Richard Groenendijk, Harm Edens, Monic Hendrickx en Selma van Dijk op bezoek bij verschillende zorg- en welzijnsorganisaties om werken in de zorg te ervaren. Jim Bakkum reist door het hele land en gaat op zoek naar de echte zorghelden. Hiernaast doet vlogger Thomas van Grinsven wekelijks verslag van een aansprekende activiteit binnen zorg en welzijn. Heel Holland Zorgt wordt zaterdag 17 februari t/m 17 maart om 16:30 uur uitgezonden bij SBS6. De afleveringen zijn hier terug te kijken.

Zorgspecial Zorg en Welzijn

Vanaf 4 maart valt de Special van Zorg en Welzijn weer op de mat. Het is een mooie krant boordevol interessante artikelen over zorg en welzijn met veel informatie over recente ontwikkelingen en activiteiten in de regio. Het huis-aan-huisblad is een uitgave van Heel Holland Zorgt en Zowelwerk in samenwerking met RegioPlus en verschijnt in 22 regionale edities. Zodat je precies weet wat er bij jou in de buurt georganiseerd wordt.