‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Agenda
  • Congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’

Congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’

Kom ook naar het congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’ op maandag 2 juli en laat je inspireren door de koplopers van het Zorgpact!

Congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’

Over het congres

Alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg in Nederland zijn van harte welkom op het congres dat minister Hugo de Jonge van VWS opent. U kunt kiezen uit meer dan zeventig workshops en presentaties met inspiratie, informatie en goede voorbeelden van verpleeghuizen. Deze dag staat onder leiding van dagvoorzitter Lennart Booij.

Het congres is geïnspireerd op het programmaplan ‘Thuis in het verpleeghuis’, dat minister De Jonge recent presenteerde. Met dit plan wil hij de beweging naar een verdere verbetering van de verpleeghuiszorg versterken.  Zodat er in elk verpleeghuis voldoende tijd, aandacht en goede zorg is voor bewoners. 

Laat je inspireren door de koplopers van het Zorgpact

Het Zorgpact verzorgt een workshop om 14.30 uur tijdens ronde 3:‘Leren, verbeteren en innoveren’. 

Laat je inspireren door drie koplopers van het Zorgpact, en kom erachter welke resultaten zij hebben geboekt! Danny van Deursen, programmaleider Zorgpact, werkzaam bij ministerie van VWS zal een korte introductie en overzicht van drie jaar Zorgpact geven. Vervolgens zullen de volgende Koplopers aan het woord komen:

– Koploper Extra Strong: over arbeidsbesparende technologie in de zorg; wat kan onderwijs hierin betekenen?
– Koploper sTimul: over ethische reflectie van zorg in o.a. verpleeghuizen. De inleefsessies spreken tot de verbeelding!
– Koploper NetwerkZON: over anders opleiden, regionale interdisciplinaire leernetwerken van docenten, studenten en professionals

Aanmelden

Datum, tijd en locatie

  • Datum: maandag 2 juli 2018
  • Tijd: 09.00 – 16.30 uur
  • Locatie: World Forum, Den Haag

Programma