‹ Terug naar alle regionale pacten

Landelijke Werkdag Zorgpact

Wilt u de samenwerking tussen zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en overheden in uw regio versterken? Kom dan maandag 3 december naar de laatste Landelijke Werkdag Zorgpact om deze een impuls te geven. Vanaf nu kunt u zich aanmelden én een voorstel indienen voor verschillende sessies!

Landelijke Werkdag Zorgpact

Aanmelden 

U kunt zich direct inschrijven voor de Landelijke Werkdag. Zo weet u zeker dat u een plek heeft op deze drukbezochte dag. Aanmelden kan via dit formulier.

Landelijke Werkdag Zorgpact 2018

Samen de beste zorg bieden door goed opgeleide en deskundige professionals. Dat is de ambitie van het Zorgpact. Daartoe stimuleert het Zorgpact overal in het land regionale samenwerking tussen zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en lokale overheden, om zo onderwijs en arbeidsmarkt beter op elkaar te laten aansluiten. Op 3 december komt de Zorgpactbeweging bijeen, om samen terug te blikken op de resultaten van de samenwerkingen, de geleerde lessen én de ambities die we hebben om nog meer uit die samenwerking te halen

Voor wie? 

Bestuurders van zorg- en onderwijsinstellingen, zorgprofessionals, onderwijsprofessionals, Koplopers, projectleiders, beleidsmedewerkers, studenten: iedereen die gesprek wil over samenwerking en de best mogelijke zorg is welkom!    

Programma

10.00-10.30: Ontvangst en registratie
10.30–11.00: Opening en welkom
11.15–15.15: Aan de slag! – bekijk, bespreek en beleef
15.30–16.00: Afsluiting
16.00–17.00: Netwerkborrel 

Locatie 

De Rijtuigenloods, in Amersfoort. 

Dien nu uw voorstel in voor sessies!

Om het programma zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen, maken wij graag gebruik van uw ideeën. In het onderdeel ‘Aan de slag!’ is een belangrijke rol weggelegd voor voorbeelden van regionale samenwerkingen. U kunt op drie manieren bijdragen aan het programma:

1. Praktijkverhalen: deel uw ervaring!

Wilt u de deelnemers van de Landelijke Werkdag verder helpen door uw ervaringen te delen? In het onderdeel ‘Praktijkverhalen’ delen Koplopers en andere regionale samenwerkingen hun do’s en don’ts van samenwerken. In 30 minuten geeft u antwoord op vragen als ‘Wat is het resultaat van de samenwerking? Wat viel mee, wat viel tegen? En hoe nu verder?’. 

Indienen: Klik hier voor meer informatie en indienen.
Deadline: indienen kan tot en met vrijdag 14 september.

2. Denktank: laat uw samenwerkingsprobleem oplossen!

Worstelt u met een uitdagend vraagstuk in uw samenwerking? Of ervaart u een lastig probleem dat de voortgang belemmert? Benut dan de kans om op de Landelijke Werkdag een oplossing voor uw probleem te laten zoeken, samen met collega’s uit de Zorgpactbeweging en experts van ministeries! Net als vorig jaar, zal in het programmaonderdeel Denktank in een sessie van 60 minuten een vraagstuk worden ontleed en opgelost.

Indienen: Klik hier voor meer informatie en indienen.
Deadline: indienen kan tot en met vrijdag 28 september.

3. Pop-up lab: presenteer uw product!

Het pop-up lab biedt ruimte aan demonstraties van uiteenlopende producten: de nieuwste technische snufjes, praktijksettingen, middelen voor zorgethiek en zorgonderwijs. Wilt u ook via een mini-dependance bezoekers inspireren met tastbare resultaten van samenwerkingsprojecten en nieuwe technologie?

Indienen: Klik hiervoor meer informatie en indienen.
Deadline: indienen kan tot en met vrijdag 28 september.

Als uw voorstel wordt geselecteerd voor het programma, dan organiseert u op de Landelijke Werkdag de door u voorgestelde sessie. Met uw bijdrage maken we er een fantastische dag van!