‹ Terug naar alle regionale pacten

Landelijke Werkdag Zorgpact 2017

Wil je de samenwerking tussen zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en overheden in jouw regio versterken? Kom dan 6 december naar de Landelijke Werkdag Zorgpact om deze een impuls te geven!

Landelijke Werkdag Zorgpact 2017

Dompel jezelf onder in andere succesvolle regionale samenwerkingen, reflecteer samen op de behaalde resultaten, leer van elkaars ervaringen en bespreek uitdagingen en vervolgstappen voor de toekomst.

Voor wie? 

Iedereen die een bijdrage levert of wil leveren aan de beste zorg door goed opgeleide en kundige zorgprofessionals is van harte welkom op de Landelijke Werkdag Zorgpact 2017.

Programma 

10.00 – 10.30 uur Ontvangst en registratie deelnemers 10.30 – 11.00 uur Opening en welkom 11.15 – 15.15 uur Aan de slag! – bekijk, bespreek en beleef 15.30 – 16.00 uur Afsluiting 16.00 – 16.30 uur Netwerkborrel

Aanmelden 

Je kunt jezelf direct aanmelden voor de Landelijke Werkdag Zorgpact. Zo weet je zeker dat je een plek hebt op deze druk bezochte dag. Aanmelden kan via dit formulier.

Samen de beste zorg bieden door goed opgeleide en deskundige professionals. Dat is de ambitie van Zorgpact. Daartoe stimuleert het Zorgpact overal in het land regionale samenwerking tussen zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en lokale overheden, om zo onderwijs en arbeidsmarkt beter op elkaar te laten aansluiten. De Landelijke Werkdag Zorgpact 2017 staat in het teken van de resultaten die deze samenwerkingen hebben behaald, de lessen die ze daarvan geleerd hebben én de ambities die ze hebben om nog meer uit die samenwerking te halen.

Kijk voor meer informatie op www.landelijkewerkdagzorgpact.nl. We zien je graag op woensdag 6 december in de Rijtuigenloods te Amersfoort!