‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Kopgroep
  • Inspirerend werkbezoek aan Zorgboulevard Roosendaal

Inspirerend werkbezoek aan Zorgboulevard Roosendaal

Doekle Terpstra, landelijk aanjager van het Zorgpact, bracht maandagmiddag een bezoek aan Zorgboulevard Roosendaal. In aanwezigheid van diverse projectpartners Zorgboulevard, werd informatie uitgewisseld en inspiratie opgedaan. Terpstra: "Het was een inspirerend en ook ontroerend werkbezoek aan Zorgboulevard Roosendaal. Mensen met een beperking rusten zorgstudenten toe voor hun toekomst, mooi."

Inspirerend werkbezoek aan Zorgboulevard Roosendaal

In de Zorgboulevard komen onderwijs, werkveld en innovatie bij elkaar op één fysieke plek: het nieuwe Kellebeek College. De organisaties TWB Thuiszorg met Aandacht, S&L Zorg, SDW en het Care Innovation Center met het Huis van Morgen brengt de Zorgboulevard hier samen. Een unieke verbinding die de basis vormt voor de zorg van morgen.        

Trots

Programmamanager Karin van Nieuwenhuijzen leidde het gezelschap onder meer langs de ruimtes van TWB Thuiszorg met Aandacht, S&L Zorg, SDW en het Huis van Morgen. De cliënten van SDW en de Kadosjop van S&L Zorg ook aanwezig. Vol trots deelden zij hun ervaringen in de Zorgboulevard Roosendaal en raakten het gezelschap met hun oprechtheid. Terpstra schilderde samen met wethouder Hugo Polderman, als eerste bezoekers kunstwerkjes voor de Wall of Fame van de Zorgboulevard Roosendaal. 

Tijdens het bezoek spreken de betrokken partijen telkens over 'wij'. Dit bijzondere project laat zien dat met behulp van een dosis lef, doorzettingsvermogen en betrokken medewerkers er een unieke verbinding gemaakt kan worden die de basis vormt voor de zorg van morgen.

Gerelateerd aan