‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Aanmelding Landelijke Werkdag Zorgpact 2018 geopend!

Aanmelding Landelijke Werkdag Zorgpact 2018 geopend!

Wil je de samenwerking tussen zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en overheden in jouw regio versterken? Kom dan op maandag 3 december naar de Landelijke Werkdag Zorgpact in de Rijtuigenloods in Amersfoort om deze een impuls te geven. Aanmelden voor de dag kan vanaf nu!

Aanmelding Landelijke Werkdag Zorgpact 2018 geopend!

Dompel jezelf onder in succesvolle andere regionale samenwerkingen, reflecteer samen op de behaalde resultaten, leer van elkaars ervaringen en bespreek uitdagingen en vervolgstappen voor de toekomst.

Voor wie?
Bestuurders, zorgprofessionals, onderwijsprofessionals, Koplopers, projectleiders, beleidsmedewerkers, studenten: iedereen die gesprek wil over samenwerking en de best mogelijke zorg is welkom!

Programma
10.00 – 10.30 uur Ontvangst en registratie deelnemers
10.30 – 11.00 uur Opening en welkom
11.15 – 15.15 uur Aan de slag! – bekijk, bespreek en beleef
15.30 – 16.00 uur Afsluiting
16.00 – 17.00 uur Netwerkborrel

Aanmelden
Je kunt jezelf direct aanmelden voor de Landelijke Werkdag Zorgpact 2018. Zo weet je zeker dat je een plek hebt op deze druk bezochte dag. Aanmelden kan via dit formulier.

Samen de beste zorg bieden door goed opgeleide en deskundige professionals. Dat is de ambitie van het Zorgpact. Daarvoor is een goede aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt cruciaal. Daarom stimuleert het Zorgpact overal in het land regionale samenwerking tussen zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en lokale overheden. Op de Landelijke Werkdag 2018 sluiten we het programma af, blikken we samen terug op de opbrengsten van 3,5 jaar Zorgpact en delen we ambities hoe we de samenwerking kunnen voortzetten.

Kijk voor meer informatie op de website van de Landelijke Werkdag Zorgpact. We zien je graag op 3 december in Amersfoort!