‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Bekendmaking programma Landelijke Werkdag Zorgpact 2018

Bekendmaking programma Landelijke Werkdag Zorgpact 2018

Over een maand vindt de laatste Landelijke Werkdag Zorgpact 2018 en inmiddels is het programma bekend! Dompel u onder in succesvolle andere regionale samenwerkingen, reflecteer samen op de behaalde resultaten, leer van elkaars ervaringen en bespreek uitdagingen en vervolgstappen voor de toekomst.

Bekendmaking programma Landelijke Werkdag Zorgpact 2018

Tijdens deze dag zullen er verschillende inhoudelijke sessies georganiseerd worden. Zo vindt er een interview met Mariëtte Hamer plaats. In deze sessie gaan Mariëtte Hamer (voorzitter SER) en Doekle Terpstra (aanjager Zorgpact) met u in gesprek over de resultaten binnen de sector Zorg en Welzijn, de acties die u het komende jaar inzet en hoe de landelijke en sociale partners u daarbij kunnen steunen.

Ook kunt u Denktank sessies volgen, over onder andere de vraag over: Hoe laten we de Praktijkleerroute Rijn IJssel als een olievlek werken? De Praktijkleerroute Rijn IJssel heeft de ambitie om stevig te verankeren in het Gelderse werkgeversveld. Dat werpt een aantal vragen op, zoals: hoe verbinden we het leren van studenten aan de gewenste professionalisering van medewerkers van de desbetreffende zorg- en welzijnsinstelling? Hoe kunnen we in gezamenlijkheid zorgdragen voor de werving, selectie en plaatsing van de student in de Praktijkleerroute, wie heeft waar verantwoordelijkheid voor? Kom naar deze Denktanksessie en puzzel mee!

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om in het Pop-up lab rond te lopen. Hier staan de nieuwste zorgtechnologische snufjes, heeft de mogelijkheid om te speeddaten met zij-instromers om erachter te komen waarom zij switchten naar de zorg en kunt u KASPAR ontmoeten, een therapierobot voor kinderen met autisme.

De inschrijvingen lopen vol, wilt u deze dag niet missen? Schrijf u dan snel in! Bekijk hier het mooi gevulde programma van de laatste editie Landelijke Werkdag Zorgpact.