‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Dien een voorstel in voor een sessie op de Landelijke Werkdag Zorgpact

Dien een voorstel in voor een sessie op de Landelijke Werkdag Zorgpact

De Landelijke Werkdag Zorgpact is een dag voor én door samenwerkende collega's uit zorg, welzijn, onderwijs en overheid. Het programma wordt traditiegetrouw gevuld met inspirerende, prikkelende en leerzame bijdragen van verschillende samenwerkingen uit het hele land. Heb je zelf een mooi verhaal, een innovatief product of een uitdagende vraag die je wilt delen? Dien dan komende weken een voorstel voor een sessie in!

Dien een voorstel in voor een sessie op de Landelijke Werkdag Zorgpact

In het onderdeel ‘Aan de slag!’ is voor een belangrijke rol weggelegd voor voorbeelden van regionale samenwerkingen. Je kunt op drie manieren bijdragen aan het programma:


1. Praktijkverhalen: deel je ervaring!

Wil je de deelnemers van de Landelijke Werkdag Zorgpact verder helpen door je ervaringen te delen? In het onderdeel ‘Praktijkverhalen’ delen Koplopers en andere regionale samenwerkingen hun do’s en don’ts van samenwerken. In 30 minuten geef je antwoord op vragen als ‘Wat is het resultaat van de samenwerking? Wat viel mee, en wat viel tegen? En hoe nu verder?’.

Indienen: Klik hier voor meer informatie en indienen.

Deadline: indienen kan tot en met vrijdag 14 september.

 

2. Denktank: laat je samenwerkingsprobleem oplossen!

Worstel je met een uitdagend vraagstuk in je samenwerking? Of ervaar je een lastig probleem dat de voortgang belemmert? Benut dan de kans om op de Landelijke Werkdag een oplossing voor je probleem te vinden, samen met collega’s uit de Zorgpactbeweging en experts van ministeries! Net als vorig jaar, zal in het programmaonderdeel Denktank in een sessie van 60 minuten een vraagstuk worden ontleed en opgelost.

Indienen: Klik hier voor meer informatie en indienen.

Deadline: indienen kan tot en met vrijdag 28 september.

 

3. Pop-up lab: presenteer je product!

Het Pop-up lab biedt ruimte aan demonstraties van uiteenlopende producten: de nieuwste technische snufjes, praktijksettingen, middelen voor zorgethiek en zorgonderwijs. Wil je ook via een mini-dependance bezoekers inspireren met tastbare resultaten van samenwerkingsprojecten en nieuwe technologie?

Indienen: Klik hier voor meer informatie en indienen.

Deadline: indienen kan tot en met vrijdag 28 september.


Samen met een programmacommissie bestaande uit collega's uit zorg, welzijn, onderwijs en overheid selecteren we uit de ingediende voorstellen het definitieve programma. Die selectie wordt in oktober bekend gemaakt, hopelijk dus met jouw bijdrage. Zo maken we er een fantastische dag van!