‹ Terug naar alle regionale pacten
  • Home
  • Zorg2025 bijeenkomst: Preventie en vroegdiagnostiek

Zorg2025 bijeenkomst: Preventie en vroegdiagnostiek

Tijdens de bijeenkomst van Zorg2025 op dinsdag 27 november komen zorg- en welzijnsinnovators en -professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid, preventie en data samen om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Zorg2025 bijeenkomst: Preventie en vroegdiagnostiek

Wil je meer weten over actuele thema’s in de zorg? Tijdens Zorg2025-bijeenkomsten kun je als innovatieve ondernemer in de zorg, welzijns- en zorgaanbieder of andere speler in de gezondheidssector kennis, ideeën en initiatieven opdoen en delen. De bijeenkomsten worden vier keer per jaar gehouden. Drie gastsprekers –meestal een uit het bedrijfsleven, een onderzoeker en een zorgverlener –geven inzicht in de ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van innovatie op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. Na de inspirerende lezingen kun je tijdens de borrel napraten en netwerken.

Het thema en programma van dinsdag 27 november is 'Preventie en vroegdiagnostiek'.

De Amsterdam Economic Board organiseert vier keer per jaar Zorg2025 bijeenkomsten, samen met de Rabobank, SIGRA en de Kamer van Koophandel. Deze ontmoetingsavonden zijn gericht op het samenbrengen van zorg- en welzijnsinnovators en professionals, bedrijfsleven, onderzoekers en kennisinstellingen op het gebied van gezondheid en preventie. Het uitgangspunt is om kennis, nieuw onderzoek en innovatieve toepassingen te delen.

Bekijk hier de agenda en een overzicht van alle voorgaande bijeenkomsten.